Tuesday, June 5, 2012

Alhamdulillah..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,

Selasa. Kerja sama seperti biasa. Tiada ape yang menarik. Nak kata tak menarik pun tak. Tapi office bosan sikit la sebab takde keriuhan Zura. Everyday, pergi tapau kat makcik nasi lemak depan balai polis tu je. Boriinnnggggggg!~

Today is 5th June already. Dah boleh tau sape menang contest Qarmasutra. Lama gila saya letak Qarmasutra ni as sticky post kan.. (Sebenarnya saya dlu memang tak minat nak ltak sticky2x post ni. Like... Seriously!). Tapi since sebab nak masuk contest pny pasal, saya letak la jugak as sticky note.

Qarmasutra has announced the winner of the Qarmasutra Blogger Project last night. But I haven't got a chance to view the result as I was really fatigue last night so I went to bed early. Pagi tadi as I drove to work, menyelit kejap tengok facebook through my note. Alhamdulillah, I had won the contest.

Apa saya dapat dari contest tersebut.. The grand prize is..

The Grand Price : A Mini Dais for your solemnization or engagement worth for RM 3000 

Alhamdulillah.. Dapat la free pelamin untuk nikah kan which I'm considering myself as a wedding planner for my solemnization kan..sebab budget nak bt pelamin sendiri la kononnye.. Alhamdulillah.. Thanks for all that had voted for me. Mucho gracias me amor. Lots of love!

Muah!



Photobucket

9 comments :

hanisah

Congrats..i suka entry you dan terus like

Gie

hehehehe.. thnk you so much dear.. mgkn sbb u like kut menang. hihihi ^.^

hanisah

haha..mgkin jugak..
i ada recommend sorang b2b masuk, dia pun menang dapat complimentary prize..even last minute.rezki kan.

mungkin i bawak tuah?hehehe (perasan)

Gie

u tak menang ke dear?

Gie
This comment has been removed by the author.
hanisah

tak menang la babe..sayang sekali di situ..takpe..it's ok..ada contest lain boleh cuba...

i bagi luck kat org lain dulu.heheheh

Gie

I ad join contest lain jgk dear :)

Miss Ika

Congrates Gie. :)

Noor Hazirah

Thank you ika !:)

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP