Friday, July 13, 2012

Booked! : Official Photographer


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,


Sangat overwhelmed! Pheeww!~

Banyak menda kena pikir. Kenduri lagi dengan nak puasa nya lagi. Saja nak share my offical photographer for my 2 events: Solemnization and Reception... Jeng... Jeng..... Jeng....


Kenapa saya pilih dia? Sebab tengah promotion. ahaks. Lagipun dia ni pun official photographer untuk Fasha Sandha juga. Sebenarnya dulu dah pernah book other photographer tapi macam tak berapa nak confident je. So decided to book him as my official photographer.  Jom saya share sikit la artworks OP saya ni.. Hopefully menjadi OP kesayangan la kan.. Hash! hehe.


Events:







Weddings:








Pre-Wedding:







Comel tak? Comel kan.... So.... Hurry up! Boleh booking sekarang!

Can be contacted via:





Photobucket

2 comments :

uya rayza

wahhh nk try utk post wed la ;)..cntik2 gmbrnye

Noor Hazirah

cantik kan.. photographer pn sgt nice :)

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP