Friday, November 15, 2013

My new custom made casing for Note 2

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,

I want to share with you some interesting story that might influence you a little bit. Yang mana dah ada anak la especially nya. Haritu saya browse pasal casing handphone, then terjumpa 1 designer ni yang boleh design casing HP. Mujur la handphone Note 2 saya ni mungkin kebanyakan orang pakai so ada la dalam list handphone yang boleh di custom madekan casingnya. Hahaha. Campur English Malay. Bantai..

This is my new casing. Rasa dah tak tukar lain dah kut unless kalau Fakhira dah besar.


Murah je sebenarnya. I thought that it might cost me RM100 over. Tapi rupanya RM50 je including postage. Ape lagi, saya pun tempah jela. Plus sekejap je dah dapat casing. Tak sampai 3-4 hari pun. If korang nak tempah jugak, boleh tempah dengan click here : jkscreative ni.

Just hantar gambar korang untuk dia masuk template and print jadi casing. Berbaloi. Dah tak payah bukak Gallery nak tengok gambar anak. Pusing je handphone straightaway dapat tengok anak dan suami tercinta. Semoga Allah kekalkan kasih sayang kami sampai ke syurga. Setiap kesusahan pasti ada kesenangan. Wallahualam.



Photobucket

3 comments :

Anak Lebah Comot

thanks gie kongsikan..mcam best jer...memang best pon!!

Noor Hazirah

hehe. bes dear. cntik! cuba la try :)

farah. fauzi

http://rajafarah94.blogspot.com/2013/05/customize-your-handphone-case.html?m=1

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP