Thursday, May 31, 2012

Booked! : Official Videographer

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,

Mula-mula dulu saya dengan tunang terfikir juga.. Nak ke tak nak ke ambil videographer. Tapi sebab fikir every moments should be documented so that one day boleh tengok balik sama-sama. Who knows kan. Nanti dah tua-tua dah tak cantik macam time muda. Cewah (perasan! abaikan).. Mungkin one day tengok balik pada video-video kawen buat kita tergelak sorang-sorang. Mane la tau kan. Semua adalah KEMUNGKINAN.

Cari punya cari. Tunggu promotion dari CST tapi hampa je. Rasa macam tak berbaloi kalau video saje starting price RM3,500. Memang la cantik. Well known.. Tapi bila dah ramai sangat customer, dia dah sub kerja pada orang lain. Hasilnya mungkin sama dengan OV luar yg byr tak mahal sangat. Since kami pun tu kne cut.. ni kena cut.. So akhirnya kami berani mencuba untuk hire..




as our official videographer. So far kami ambil untuk save the date and nikah sahaja. Rasanya sanding tak perlu video kut? Kalau ada duit lebih nanti tambah kemudian. Alhamdulillah, akhirnya kami berjaya booked our videographer. Can't wait!

p/s: Video dia cantik tau! Teruja tengok kecomelan video Erien and Hud!~



Photobucket

4 comments :

Anonymous

make sure mereka tak caption your video in english.video erin english berterabur,sorry to say

Gie

hehehehe. ok erin! :)

Heriena Azman

gie tu bkn erin yg komenla..ntah spe ntah....btw..english tu actually bkn slh mereka pn..its me who not really gud in english..la talevisio ok..so dun worry :) njoy!!!!!

Gie

hehehe, ingtkan erin td.. tp vid erien superb!

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP