Tuesday, December 25, 2012

My Reception Day

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,

Nikah dah reveal sikit. Sekarang nak reveal time reception pula. Takde ape2 yang special pun. Semua buat sendiri. Takde wed planner. takde ape. Semua family arrangement je. Alhamdulillah. Settle kesemuanya. Ada la messy sana sini tapi biasa lah, kenduri. anak sulung pulak tu. takde ayah, takde orang yang "besar" untuk guide. Harap saya dan ibu je la. Kedua2x nya pula perempuan. Tough tak kami? Tough kan. hehehe. Just wanna share with you some photos from our reception 3 months ago.


 
 

Penari tak berapa profesional. hahahaha. tapi mantap! :)

 Our Pelamin

 
 am and jue. Bakal pengantin baru 2013. amin :)


 love birdie yang bakal mengikut jejak langkah :) amin

 part of my family. besar lagi sebenarnya tapi masing2x sibuk bekerja :)


 kawan2x hubby

 with my cousin and his family :)

Kawan-kawan adik saya :)

with love birdie. Tapi diorg dah tak bersama lagi :(


kakak dan abang ipar yang paling saya ngam and sayang sekali!

me with my beloved husband.



dengan kawan2x adik saya Hazieyah

 Outdoor photoshoot


ada banyak lagi tapi been kept dalam cd. hehe. Thank you so much kepada yang sudi luangkan masa untuk datang dari jauh ke kenduri kami. May Allah blessed. Amin.



Photobucket

2 comments :

Anonymous

with love birdie. Tapi diorg dah tak bersama lagi :(

kenapa ckp cmtu? dorg dah break ke

Noor Hazirah

aa dear.. they broke up just after our event

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP