Friday, November 25, 2011

a week with beloved adiks.

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,

Today is the last day my two little brothers staying with me in KL. Kinda exciting sebab malam2x ade org teman tidur. hehehe. Hari-hari pack with programs. Bangun pagi, masak breakfast and lunch for diorang. Terpaksa bangun awal sikit la kali ni. Lately memang selalu bangun awl untuk masak breakfast coz ingat nak saving sikit la kan.. Tapi ade adik2x.. kena bangun lebih awal since kne buat breakfast and lunch separately. Pergi kerja macam biasa. Balik teman adik hariez main swimming pool. Seronok actually sebab selama ni tak pernah nak spend time ngn swimming pool eventhough free je.

Adik hariez la.. hari-hari ajak teman dia swimming. Seronok sangat! Around maghrib siap2x untuk bawak diorg gi jalan-jalan. I can say everyday lah diorg pack with activities. Macam semalam, tak larat dah nak bawak diorg gi jalan2x.. duit diorg pon dah abes kat midvalley tempoh hari.. diorg request pergi makan kat kedai abg wan. Abg wan is referring to my boyfriend. Dia suka nasi goreng ayam yang abang wan masak. Terpaksa gagahkan kaki untuk pergi. Alhamdulillah.. They're happy here. Their last day today. Lepas ni dah takde orang nak teman tidur lagi.. teman swimming lagi. Sob3x..




Photobucket

2 comments :

Rina Lia (◕‿◕)✿

tunang gie de kedai mkn ek. nak pegi~ nk mkn free plss

Gie

Hehehehehe. Mkn free? Rina kne byr double la

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP