Wednesday, July 25, 2012

Adobe Illustrator

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,

Sebenarnya takde ape pun nak tulis. Tapi nak ngadu je......
akhirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyya!
Saya berjaya untuk install adobe illustrator CS5! Bukan main susah lagi bila rumah xde internet.
Hanya mengharapkan portable wireless samsung note saya je.
Susah. dah la nak save data rate lagi. Tanya punya tanya orang lain semua takde installer tu!
Pergi cari kedai CD area pandan tu pn takde. Alhamdulillah..

Pasni boleh la start design kad kahwin sendiri. Opsst. InsyaAllah.
wait for my "custom made card" ok!



Photobucket

8 comments :

♕ niaa ♔

K.GEE KAT MANA NK CRI ADOBE NIH ERK??DA LMA GAK CRI XJMP LA..KONGSI CIKIT

Miss Ika

Gie, nak jugak. Ada link tak mana nak donlod? Hehh

nurdani

wah dah ada Ai.. tak sabar nak tengok wedding card

Noor Hazirah

@niaa - hi niaa... gee amik dekat sini dear..

http://downloads.phpnuke.org/en/download-item-view-y-y-b-a-n-v/ADOBE%2BILLUSTRATOR%2BCS5.htm

@miss ika - ade link kt atas tu dear. cuba try. kalau tak boleh bgtau yer..

@dani - susah tau nak download! sbb guna portable wifi! eehhe.. insyaAllah nnti klu cntik gee tunjuk ok :p

MiSsJue

wah DIY!! bagus2..Good luck ;)

Noor Hazirah

hehehe. cuak pulak. ahaha

ilanilyana

awak, kite tengah try dload Ai based on the link u provided atas tu. harap boleh la, gugel2 jumpe entri awak. TQ yeh!

p/s : follow u!

Noor Hazirah

Thnk you dear.. Keep on following okayh!

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP