Friday, March 29, 2013

New header.

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه,

New header in the house! Sebab dah bosan dengan header lama. Konon nak overhaul terus tapi takde idea pulak. Since takde photoshop di laptop office ni, so saya guna je la photoscape. Representing my new header. Taaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaa~


p/s: Eventhough tak jadi parent lagi, otw la ni. Excited terlebih. Suami saya mesti kembang hidung 10 inch sebab ada gambar dia. Ahaks!

Ni header lama. Macam membosankan kan? Hidup saya takde la sebosan macam ni. Huahuahuahua



Photobucket

2 comments :

Acik IeyMah

rajin ibu sorang ni..hii..mst faku dok sengih2 kambing..best tgk kwn baik ada wife yg buat dia bahagia..

Noor Hazirah

Hehehehe. Xd keje imah.. tu yg bt jgk tu. Nnti dh lahir baby ltk gmbr baby pulak

  © Blogger template 'Minimalist F' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP